soliver soliver waregem soliver producten plaatsing info aanvraag glasdiktes referenties contact links
Nieuwe website in opbouw!

  
  

Indien u streeft naar een comfortabel interieur, warm in de winter, aangenaam in de zomer; indien u het natuurlijk zonlicht zoveel mogelijk wil benutten en de helderblauwe hemel natuurgetrouw wil aanschouwen; indien u fors wil besparen in energie, dan biedt de Solitherm Comfort Sun beglazing de juiste oplossing.
  • Comfort Sun wordt gekenmerkt door uitstekende isolerende eigenschappen bij alle weersomstandigheden. Deze dubbele beglazing garandeert een uitermate effectieve thermische bescherming in de winter (lage U-waarde: 1,1 W/m2.K). De fijne laag edelmetaal kaatst de warmte als het ware naar binnen terug, waardoor slechts zeer weinig warmte naar buiten wordt uitgestraald en het verlies aan warmtecaloriën zeer klein is. Dit wordt aangeduid door de U-waarde van de beglazing. Tijdens de zomer geeft deze dubbele beglazing een aanzienlijke vermindering van de intensiteit van de zonnestralen. Het wooncomfort wordt daardoor verhoogd, omdat de grote hitte het huis niet langer kan binnendringen. Dit kan natuurlijk ook een aantrekkelijke besparing van de airco opleveren.

  • Comfort Sun laat wel maximaal licht door, waardoor er binnenin het gebouw een optimaal lichtcomfort ontstaat. Comfort Sun geeft een LT van 71%.

  • Comfort Sun is een zeer neutrale beglazing.

  • Comfort Sun voldoet perfect aan alle eisen die worden gesteld: een neutrale en uitstekende thermische bescherming, ongeacht de weersomstandigheden.


     Folder Solitherm Sun Eco - NL

     Folder Solitherm Sun Eco - FR

  
 
algemene voorwaarden DAS media