soliver soliver waregem soliver producten plaatsing info aanvraag glasdiktes referenties contact links
Nieuwe website in opbouw!

     

NV Soliver Waregem is meer dan 60 jaar actief in de glasindustrie.
Het bedrijf was oorspronkelijk  een afdeling van het Belgische verfbedrijf Bossuyt NV – Boss Paints. Het bedrijf specialiseerde zich gedurende enkele tientallen jaren in de productie van glas-in-lood en als verdeler van serreglas.

Het bedrijf werd onafhankelijk in 1970, onder de naam NV Glas Bossuyt. Glas Bossuyt leverde en plaatste vooral isolerende beglazing. De eigen productie van dubbel glas werd opgestart in 1974. Sedert 1986 maakt het bedrijf deel uit van “de Soliver groep”, onder de naam NV Soliver Waregem.

Sinds mei 2013 is Soliver Waregem nv opnieuw volledig onafhankelijk na een management buy-out door de Heer Mark Dewulf en Mevrouw Sylvie Vandenborre.


  
     

Soliver Waregem beschikt over een zeer modern en uitgebreid machinepark, dat een maximum aan flexibiliteit verzekert. Onze verschillende soorten dubbel glas kunnen in alle mogelijke maten en vormen geproduceerd worden. Door onze grote voorraden basisglas kunnen wij ook dàn nog een korte leveringstermijn garanderen, indien gewenst  ook met montagehulp en kraanwerk.

Ondanks de sterk geautomatiseerde productie en administratie, blijft de sterkste troef binnen Soliver Waregem toch het personeel. Een strikt aanwervingsbeleid en continue professionele training hebben een hoog gekwalificeerd team van arbeiders, administratief - en leidinggevend personeel samengebracht. Samen voeren zij alle orders efficiënt uit en leveren zij een uitstekende service aan alle klanten.


  
     

Dank zij ons uitgebreid machinepark, afkomstig van gerenommeerde producenten uit de machinebouw voor de glasindustrie, kunnen wij alle types isolatieglas aan.

  • 3 snij-installaties Bottero zorgen voor het versnijden van het zeer uitgebreide aanbod in klaar, zonwerend, super-isolerend glas en gelaagd glas.


  • De samenbouw van het isolatieglas gebeurt d.m.v. de nieuwste Lenhardt-Bystronic productielijn die er te krijgen is. Deze installatie is uitgerust met volgende nieuwe technologie├źn:
    • Glasslijper, zodat het glas minder breukgevoelig wordt en veiliger is bij het plaatsen
    • Glasscanner, zodat fouten in het basis glas direct vastgesteld worden, en er zodoende minder klachten zijn na uitlevering van ons afgewerkt product
    • Draaistation voor het aanleveren van het glas met de juiste zijde naar buiten


  • Door middel van moderne snijplotterapparaten en onze PC-gestuurde zandstraalcabine kunnen alle types gesableerderuiten verwerkt worden in isolatieglas: van eenvoudig effen mat tot emblemen, figuren, in reliëf gezandstraalde motieven, tot gegradeerd zandstralen van 0 tot 100%.

  
 
algemene voorwaarden DAS media